fbpx

Repaird software

Ontwikkeld vóór installateurs, dóór installateurs.

Probeer nu gratis

Over ons

Het Repaird systeem is bedacht door een erkend zelfstandig CV-installateur, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en installatie van CV-ketels. We ondervonden dat het niet eenvoudig was om een systeem te vinden dat aan alle wensen voldeed. Dergelijke systemen bestaan wel, maar zijn voornamelijk gericht op grote bedrijven met meerdere werknemers. Een simpel en bovenal betaalbaar systeem voor de kleinere installatiebedrijven en ZZPende monteurs die wel alle nodige functionaliteiten bevatte was nog niet te vinden. Met die insteek is in samenwerking met Rvpwebdev een volledig nieuw systeem uitgedacht en ontwikkeld. Het systeem is de eerste 2 jaar enkel privé gebruikt, maar is nu in de vorm van Repaird op de markt gebracht en door iedereen te gebruiken.

 

Ontwikkeld speciaal voor kleine installatiebedrijven

Wat ik als zelfstandige monteur merkte is dat de de opstartkosten voor het gebruik van een professioneel systeem heel hoog lagen. Bestaande systemen voor grotere bedrijven konden wel gebruikt worden, maar dan zaten daar vaak torenhoge opstartkosten, licentiekosten en/of maandelijkse kosten aan verbonden.

Offertes voor een op maat gemaakt systeem liepen al gauw in de duizenden euros met daarbij een lange ontwikkeltijd.

Dat is natuurlijk jammer, want juist ook de kleine bedrijven kunnen onwijs veel baat hebben van een goed werkend administratiesysteem. Het werken met Repaird heeft mij talloze uren werk per week bespaard. Offertes, facturen, en zelfs volledige keuringsrapporten maak ik nu direct bij de klant thuis aan, in plaats van s’avonds als ik thuis kom. Dat is fijn voor hen, en voor mij.

Met de ingebouwde afspraken tool is ook het inplannen en wijzigen van m’n wekelijkse afspraken zó gebeurd.

Kortom, Repaird is ontwikkeld voor de wat kleinere installatiebedrijven die net als ik hun werkproces efficiënter willen laten verlopen, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen, en dat is aardig gelukt!

 

Heeft u speciale wensen, laat het ons weten

Repaird is een zeer innovatief product, en we blijven het systeem uiteraard verbeteren en uitbreiden. Uw feedback is daarbij onmisbaar. Heeft u speciale wensen of ideeën waar wij nog niet aan hebben gedacht? Laat het ons weten.

 

7 dagen per week ondersteuning

Wanneer u Repaird gebruikt en er zijn onverhoopt problemen of vragen, dan kan kunt u 7 dagen per week op ondersteuning rekenen.